"You don’t have to be rich to travel well." - EUGENE FODOR

Bloggerji

Tudi sami nekako sledimo tem trendu. Naši začetki niso tako stari. Leta 2015 se je skupina prijateljev z enakim interesom (ljubeznijo do potovanj) zbrala in začela s pripravo spletne strani. No, rezultat te ideje je danes pred vami.

Če radi potujete in ste pri tem radi nevezani na druge, potem ste na pravem naslovu. Na naši spletni strani namreč redno objavljamo povezave do zares ugodnih ponudb letalskih vozovnic, namestitvenih ponudb (hoteli, apartmaji) in do drugih stvari, ki so tesno povezane s potovanji.

Pomembno je, da razumete – mi nismo potovalna agencija ali kakršenkoli agencijski posrednik. Smo zgolj spletni blog, ki posreduje informacije kje in kako priti do ugodnih cen za potovanja na različne destinacije po svetu. 

Luka

Odprt, zgovoren, vedno nasmejan. Ljubitelj potovanj, športa in dobre hrane. 24 ur na dan razmišlja katera bo njegova naslednja destinacija. Potuje vsaj 3x letno. Letos flirta z Vietnamom in Galapagosom. Fun fact: Kanarski otoki so mu tako všeč, da želi obiskati vseh 7 večjih otokov. Trenutno je pri treh. 🙂

Grega

Grega PPN

Oblikovalec, ljubitelj filmov in glasbe, velik entuziast potovanj in še večji pivoljub. V letu 2017 sicer ni potoval toliko, kot bi hotel, a vseeno mu je uspel podvig po Maldivih. Največ potuje po Evropi. Naš operativec in človek, ki skrbi, da dizajn in gadgete.  😉

Berni

V uredništvu mu pravimo “človek od akcije”. Vedno poln idej, vedno nasmejan in vedno s pozitivno miselnostjo. Ko mu omenite žur ali potovanje, je ponavadi prvi pripravljen za akcijo. Po lanski Kambodži, se letos bolj usmerja v raziskovanje EU. Fun fact: Ste vedeli, da je tip bodyguard? Častna popotniška!

Urša

Urša je naša “najmodrejša” članica (berite med vrsticami). 🙂 Mamica, žena, popotnica in poslovno usmerjena ženska. Obožuje potovanja, še posebej s svojo družino in velika ljubiteljica pisanja. Njen humor zabava vso uredniško ekipo. Ena od njenih: “Kje je pa Berni? On je tako kot Jeti. Veš, da obstaja, a ga nikoli ni.”

Maja

Za Majo bi lahko rekli, da kar drži tisti rek – “Tiha voda bregove dere.” Pridna, vestna in samoiniciativna sveža članica naše ekipice. Ljubiteljica potovanj in popotniške fotografije. Skrbi tudi za naš Instagram. Sumimo, da se na skrivaj ukvarja z modo, pa čeprav to zanika. Poglejte sliko, pa presodite sami… 🙂

Tina

Saj niti ne vemo kje naj začnemo. Ljubiteljica avtomobilizma in vsega kar “hrumi” in zares hardcore popotnica. Ne izzivajte jo v tekmovanju pitja Gina. Izgubili boste… Preverjeno. Fun fact: Naj bi bila odlična slaščičarka (ampak mi tega še ne vemo…), saj nas ves čas draži s “foodie” in gin slikami.

Rudy – security

Nekdo mora poskrbeti za varovanje. To je naš strah in trepet uredništva Rudy. Zanesljiv čuvaj. Njegovo zvestobo pridobite že z najmanjšimi priboljški. 🙂

(Visited 2.745 times, 1 visits today)