British Airways je objavil novico, da v poletni sezoni 2019 prihaja v Ljubljano. S tem bo z Ljubljanskega letališča povezava že na četrto Londonsko letališče, poleg Lutona, Stansteda in Gatwicka bo sedaj možno leteti tudi na Heathrow.

British Airways

british-airways

S tem bo Ljubljansko letališče dobilo tudi močno povezavo za nadaljnje lete po svetu, saj je letališče Heathrow eden največjih “HUB”ov na svetu.

Leti prevoznika British Airways med Ljubljano in Londonom so zaenkrat napovedani samo med 15. junijem in 2. septembrom 2019, se pravi v visoki sezoni. Leteli bodo dvakrat tedensko in sicer ob ponedeljkih in petkih zvečer.

Za to linijo bo British Airways uporabljal letalo tipa Airbus A319.

Vsekakor je to super novica, da tudi na naše domače letališče prihajajo novi letalski prevozniki, kar pomeni več izbire za vse nas! V uredništvu upamo, da bo prevoznik British Airways postal “reden” prevoznik z Brnika, saj bomo s tem pridobili močne in ugodne povezave po vsem svetu, še posebej v ZDA , Srednjo in Južno Ameriko.

Tukaj pa še nekaj hitrih dejstev o British Airways:

  • Vsak dan prepeljejo več kot 123.000 potnikov.
  • Letijo na več kot 200 destinacij v 75 državah sveta.
  • Njihova flota obsega 280 letal
  • Do leta 2020 bodo prejeli še 100 novih letal
  • V British Airways je zaposlenih 45.000 ljudi.
  • Prvi “redni” let je British Airways opravil 25. avgusta leta 1919.

Najem avtomobila: Skyscanner

Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani POT POD NOGE, ali pa preko kontaktnega obrazca TUKAJ. Z veseljem vam bomo pomagali!

Ekipa portala PotPodNoge vam želi obilo popotniških užitkov! Srečno in pot pod noge!

(Visited 349 times, 1 visits today)
0