V tokratnem drugem delu vodiča direktni leti, vam bom predstavil, kam vse lahko brez prestopanja poletite z nam zelo bližnjega letališča v Zagrebu. Verjamem, da bo vodič marsikomu prišel prav, saj so direktni leti najbolj hitra in elegantna rešitev. Ampak je pa tudi res, da niso vedno najbolj poceni, razen na tistih linijah kjer letijo nizkocenovci.

Poleg tega pa je letališče v Zagrebu, nam najbližje letališče s katerega lahko direktno letimo na destinacije tudi izven Evrope!

Vodič

Letališče v Zagrebu je tudi že večje kot naše domače letališče in tako ponuja še širši nabor direktnih letov, tudi izven Evrope, kar je še posebej priročno. Več pa v nadaljevanju prispevka.

Destinacije v Evropi:

Avstrija – Dunaj, Anglija – London, Belgija – Bruselj, Bosna in Hercegovina – Sarajevo, Češka – Praga, Danska – Kopenhagen, Francija – Pariz, Finska – Helsinki, Grčija – Atene, Hrvaška – Split – Dubrovnik – Zadar – Bol na Braču – Osijek in Pula, Italija – Milano, Irska – Dublin.

Makedonija – Skopje, Nemčija – Berlin – Stuttgart – Koln – Dusseldorf – Munich – Hamburg in Frankfurt, Nizozemska – Amsterdam, Norveška – Oslo, Poljska – Varšava, Portugalska – Lizbona, Romunija – Bukarešta, Rusija – Moskva in St. Peterburg, Srbija – Beograd, Španija – Barcelona in Madrid, Švica – Zurich, Švedska – Stockholm, Turčija – Istanbul.

novica

Destinacije izven Evrope: 

Emirati – Dubaj, Izrael – Tel Aviv, Južna Koreja – Seoul, Kanada – Toronto, Qatar – Doha.

Za večino potreb bodo direktni leti iz Zagreba povsem dovolj, saj letališče ponuja res širok nabor direktnih letov.

Naslednji vodič, ki ga pripravljam bo pokrival letališče Marco Polo v Benetkah. Letališče v Benetkah je zelo priljubljeno saj ponuja ogromno povezav od tega tudi zelo veliko število direktnih letov tako po Evropi kot izven nje.

Blog je spisal Berni.

V uredništvu mu pravimo “človek od akcije”. Vedno poln idej, vedno nasmejan in vedno s pozitivno miselnostjo. Ko mu omenite žur ali potovanje, je ponavadi prvi pripravljen za akcijo.

(Visited 2.922 times, 1 visits today)
0