V tokratnem prvem delu vodiča direktni leti, vam bom predstavil, kam vse lahko brez prestopanja poletite z našega domačega letališča na Brniku. Verjamem, da bo vodič marsikomu prišel prav, saj so direktni leti najbolj hitra in elegantna rešitev. Ampak je pa tudi res, da niso vedno najbolj poceni, razen na tistih linijah kjer letijo nizkocenovci.

Vodič

Kljub temu, da je naše letališče majhno pa ponuja kar nekaj direktnih povezav in sicer več kot 20. Več pa v nadaljevanju prispevka.

Belgija  Bruselj in Charleroi, Anglija – London in Manchester, Nizozemska – Amsterdam, Nemčija – Berlin, Hamburg, München, Frankfurt, Dusseldorf, Črna Gora – Podgorica, Bosna in Hercegovina  Sarajevo, Francija  Pariz, Srbija – Beograd, Romunija – Bukarešta, Poljska – Varšava, Avstrija – Dunaj, Bolgarija – Sofija, Češka – Praga, Švica – Zurich in Ženeva.

Makedonija – Skopje, Danska – Kopenhagen, Albanija – Tirana, Hrvaška – Bol na Braču in Dubrovnik, Turčija – Istanbul, Rusija – Moskva, Finska – Helsinki, Kosovo – Priština, Ukrajina – Kijev.

Za večino potreb so direktni leti z Brnika povsem dovolj. Najbolj priljubljene linije pa so London, Bruselj, Amsterdam, Pariz in pa seveda Istanbul.

Že naslednji vodič, ki ga pripravljam pa bo pokrival letališče v Zagrebu. Letališče v Zagrebu se hitro razvija in je tako zelo zanimiv tudi za nas, saj ga imamo praktično pred “nosom”.

Blog je spisal Berni.

V uredništvu mu pravimo “človek od akcije”. Vedno poln idej, vedno nasmejan in vedno s pozitivno miselnostjo. Ko mu omenite žur ali potovanje, je ponavadi prvi pripravljen za akcijo.

(Visited 1.437 times, 1 visits today)
0