neoserv

Potpodnoge.si je sorazmerno hitro rastoč portal. V manj kot dveh letih smo zbrali več kot 30.000 sledilcev na socialnih omrežjih, na dnevni ravni pa obisk spletne strani lahko zavida marsikatera druga precej bolj znana SLO spletna stran.

Takšna spletna stran za seboj potegne tudi številne druge odločitve in nuje, ki so pač potrebne, da vse skupaj deluje nemoteno in predvsem hitro. Prav zato smo se odločili za gostovanje spletne strani pri NEOSERV.si, ki so se po dveh letih izkazali za izredno zanesljivega partnerja na tem področju.

Ves čas skrbijo, da svoje sisteme nadgrajujejo in s tem svojim strankam zagotavljajo vrhunski nivo storitev, da o njihovi svetlobno hitri odzivnosti pri podpori niti ne govorimo. Če boste zahtevek za podporo poslali sredi noči, boste odgovor v večini primerov prejeli v manj kot pol ure. Zares odlično.

Hitrost gostovanja, zanesljivost, podpora … Tukaj si pri Potpodnoge.si enostavno ne smemo privoščiti kompromisov. Pri NEOSERV lahko zakupite pravzaprav vse, kar rabite za hitro in profesionalno delovanje spletne strani – bliskovito hitro SSD gostovanje, najcenejše domene v Sloveniji, SSL certifikate in druge spletne storitve.

Kaj je spletno gostovanje?

Ne veste, kaj spletno gostovanje sploh je? Najlažje si boste storitev predstavljali tako, da si za primer vzamete hišo. Nekje je morate postaviti, drži? Prostor, kjer bi gradili hišo, lahko poistovetite s spletnim prostorom, medtem ko hiša predstavlja vašo spletno stran.

Pri nakupu spletnega gostovanja vam svetujemo, da ste pazljivi na kar nekaj pomembnih lastnosti:

Velikost prostora

Boste gostovali preprosto spletno stran, kjer ne bo veliko spreminjajočih vsebin? Potem bo za tako stran že 1GB spletnega prostora več kot dovolj. V kolikor načrtujete večje strani v stilu spletnih blogov, e-trgovin ali česa podobnega, pa gotovo vzemite v zakup to, da multimedijske vsebine hitro zavzamejo več prostora. V tem primeru definitivno posezite po večjem paketu.

Bodite pozorni tudi na hitrost spletnega gostovanja. Ponudnik gostovanja NEOSERV.si ima svoje strežnike opremljene s SSD diski, ki zagotavljajo izredno hitro delovanje in na ta način nudijo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Mesečni promet

Nekateri ponudniki prav tako določajo omejitev mesečnega prometa na vaši spletni strani. NEOSERV.si k sreči niso med njimi. Mesečni promet je pomemben zato, ker vsak obiskovalec na vaši strani ustvari določen »promet« prenosa podatkov. Torej, vsako sliko, video, podstran, ki si jo ogledajo, z njo ustvarijo na strani določen promet, ki lahko ob večjem obisku in omejitvi prometa naenkrat pomeni »lockdown« do novega obračunskega meseca ali pa boste pač primorani zakupiti zmogljivejši paket gostovanja.

Kot rečeno, se tega pri NEOSERV dobro zavedajo in vas pri prometu v svojih paketih ne omejujejo.

Nadzorna plošča cPanel

neoserv-gostovanje

Ena izmed najboljših lastnosti gostovanja pri NEOSERV, ki je tudi nam najbolj pri srcu, je gotovo njihova nadzorna plošča cPanel. Gre za nekakšno administracijo vašega spletnega gostovanja, kjer imate celoten nadzor. Tukaj ustvarjate podatkovne baze za spletne strani, ustvarjate email naslove z vašo domeno, nenazadnje pa celo nalagate priljubljene spletne skripte, kot so na primer Joomla, Drupal, WordPress in druge.

Pri NEOSERV.si ves čas skrbijo, da so te skripte posodobljene in da so naložene najbolj ažurne različice aplikacij. S tem tudi skrbijo za visoko mero varnosti spletne strani.

Domene

Ena izmed najbolj pomembnih stvari, ki jo morate dodati gostovanju spletne strani, je domena. NEOSERV.si tudi tukaj prekašajo vso konkurenco, saj vam omogočajo registracijo preko 400 končnic spletnih domen in to po garantirano najnižjih cenah v Sloveniji.

Takoj ko pri njih opravite plačilo in registracijo domene, je ta že registrirana in ni več potrebno čakati 24 ur za njeno aktivacijo, tako kot smo bili tega vajeni pri drugih ponudnikih tovrstnih storitev.

Podpora

Podpora je ena izmed ključnih storitev vsakega spletnega gostovanja. Vse je OK, lepo in prav, dokler nekaj ne »zaškripa«. Takrat je še kako pomembno, da imate na drugi strani ažurnega in strokovnega sogovornika, ki je pripravljen takoj preveriti, kaj se dogaja z vašim gostovanjem in spletno stranjo.

Kot smo že omenili, tukaj NEOSERV.si zares blesti. Imeli smo kar nekaj izkušenj z drugimi ponudniki in tako kvalitetne ter hitre podpore še nikjer nismo bili deležni. Na email ponavadi odgovorijo hitreje kot v pol ure.

Pri NEOSERV.si se trudijo biti tudi cenovno konkurenčni drugim ponudnikom, zato so njihovi paketi spletnega gostovanja in domen trenutno med najbolj ugodnimi v Sloveniji. Torej, če iščete “nov dom” za svojo spletno stran, vam priporočamo, da ga zaupate NEOSERV.si. Mi jim že.

PS: Ali ste vedeli, da pri NEOSERV.si med plačilnimi sredstvi sprejemajo tudi kriptovalute? In to kar 16 različnih. Na njihovi spletni strani preverite, katere so izbrali.

(Visited 121 times, 1 visits today)
1