Pred nekaj meseci se je na slovenskem tržišču pojavil nov nizkocenovni ponudnik prevozov. V uredništvu naše ekipe smo ga sprejeli odprtih rok in z veliko mero navdušenja. Za popotnike je dobro, da je na tržišču več ponudnikov prevoza in s tem tudi več izbire. Pišemo o nizkocenovnih prevozih EasyDrive.

O ponudniku EasyDrive

Po nekaj “skritih” testiranjih smo ugotovili, da za ceno njihove storitve v tem trenutku, po našem subjektivnem mnenju dobite najboljše razmerje med ceno in storitvijo. Daleč največ.

Prijazni in zabavni vozniki, kratko čakalno okno na prevoz, brezplačna plastenka vode za vsakega potnika in cene, ki so zares ugodne ter nižje od konkurenčnih ponudnikov. To je le nekaj lastnosti, ki opisujejo EasyDrive in z velikim navdušenjem sporočamo, da smo prav z omenjenim ponudnikom sklenili sodelovanje.

Posledično bomo v bodoče v naših objavah nekoliko izpostavljali ponudnika. Nekatere bodo celo sestavljene tako, da bo v sami ceni, ki jo bomo najavljali, vračunan tudi že prevoz do letališča. Na ta način bomo tudi vam olajšali iskanje ustreznega prevoza in z ugodnimi cenami EasyDrive zagotovo privarčevali še kakšen evro.

EasyDrive je postal uradni prevoznik ekipe PotPodNoge za odhode z letališč v Benetkah, Trstu, Ljubljani in po novem tudi iz Zagreba. Na dnu objave si lahko preberete še našo oceno ponudnika prevozov, ki temelji na naših izkušnjah in izkušnjah naših prijateljev.

NOVA LINIJA – ZDAJ TUDI DO LETALIŠČA V ZAGREBU

EasyDrive z 20. avgustom odpira novo relacijo prevozov potnikov in sicer iz Ljubljane na letališče v Zagrebu ter nazaj. Akcijska cena prevoza za navedeno relacijo v eno smer znaša 15 EUR. Več o njihovi ponudbi izveste na njihovi spletni strani TUKAJ.

(Visited 488 times, 1 visits today)
1