Ste za to da greste na jug? Potem je Johannesburg kot nalašč za vas. Je največje mesto v Republiki Južna Afrika. Je odlično izhodišče za raziskovanje preostalega dela JAR-a in skok na safari. Ljubitelji narave in živali – to je destinacija za vas. Tja in nazaj lahko z vključenim kosom “check-in” prtljage odpotujete za le 391 EUR.

Johannesburg - JAR - akcija - 391 EUR - prikazna

Primer letalske karte: Munchen – Johannesburg (JAR) – Munchen

Za relacijo Munchen – Johannesburg (JAR) – Munchen je možno najti vozovnice že za 391 EUR. 

Letalska družba: Iberia
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 13. november 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 24. november 2017
Obdobje potovanja: november – december 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 391 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Johannesburg - JAR - akcija - 391 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ. V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ. Ali na poti res potrebujete dodaten kos prtljage? Preverite naš blog zapis o večni dilemi med “Dodatna prtljaga – DA ali NE?”

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 283 times, 1 visits today)
0