New York ali Big Apple kot mu radi rečemo je znova na voljo po zelo ugodni ceni. Kot je zapel znani pevec Franck Sinatra: ” I wanna wake up, In a city that doesn’t sleep. And find I’m king of the hill, top of the heap.” Sedaj se lahko tudi vi zbudite v New Yorku, saj lahko tja odpotujete že za SAMO 339 EUR. Cena velja za odhode iz Benetk z letalsko družbo British Airways, vključen pa je tudi en kos “check-in” prtljage.

New York z British - prikazna slika

Primer letalske karte: Benetke – New York – Benetke

Za relacijo Benetke – New York – Benetke je možno najti vozovnice že za 339 EUR. 

Letalska družba: British Airways
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 15. november 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 30. november 2017
Obdobje potovanja: od septembra 2017 – december 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 339 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

OPOMBA: Po novem letu je možno najti tudi še malenkost ugodnejše letalske karte z letalsko družbo TAP Portugal – povratna karta že za 323 EUR (termini od januarja do junija 2018).

New York z British - letalska karta

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 543 times, 1 visits today)
0