Azija je odlična destinacija za mesece, ko je pri nas zima (dec., jan., feb.). Izkoristite fantastično priložnost za obisk največjega mesta na Kitajskem in prave gospodarske metropole – Shanghai iz Beograda za le 335 EUR. Do Beograda lahko pridete zelo ugodno z vlakom iz Ljubljane – za povratno karto boste odšteli le 49 EUR. V Shanghai pa boste leteli z eno najboljših letalskih družb – Qatar Airways. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Shanghai - prikazna slika za objavo

Primer letalske karte: Beograd – Shanghai – Beograd

Za relacijo Beograd – Shanghai – Beograd je možno najti vozovnice že za 405 EUR. V Beograd in nazaj lahko iz Ljubljane pridete z vlakom že za 49 EUR:

Letalska družba: Qatar Airways
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 27. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 11. november 2017
Obdobje potovanja: od septembra 2017 do marca 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 335 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Shanghai - prikazna slika za objavo - slika letalske karte

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 336 times, 1 visits today)
0