Super ugodne cene povratnih letalskih kart za različne destinacije v Braziliji. Tja in nazaj lahko iz Benetk poletite za samo 320 EUR. Čudovite plaže, dobra hrana, latino temperament in lepa dekleta – to je Brazilija.

Brazilija - prikazna - akcija z ITA

Spodaj je nekaj primerov izredno ugodnih povratnih letalskih kart za različne destinacije v Braziliji. Tako ugodne termine je možno najti od februarja 2018 do aprila 2018, v ceni pa je vključen en kos ročne prtljage. Letalski prevoznik je TAP Portugal.

Brazilija – primer ugodnih letalskih kart za različne destinacije z odhodom iz Benetk:

Benetke – Brasilia – Benetke (320 EUR):

Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 11. marec 2018
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 19. marec 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 320 EUR

Benetke – Fortaleza – Benetke (345 EUR):

Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 10. marec 2018
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 24. marec 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 345 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 327 times, 1 visits today)
0