Krabi (Tajska) vam ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje in pa ogromno možnosti za raziskovanje okolice, ki vas bo navdušila. Je hkrati tudi odlično izhodišče za skok na bližnje otoke – primer spodaj za Ko Phi Phi. Tja boste leteli z eno najboljših letalskih družb – Qatar Airways. Za letalsko karto z vključenim enim kosom “check-in” prtljage boste odšteli 336 EUR, z vključenimi 11 nočitvami na otoku Ko Phi Phi pa le 479 EUR na osebo. Noro ugodna ponudba!

Primer letalske karte: Milano – Krabi (Tajska) – Milano

Za relacijo Milano – Krabi – Milano je možno najti vozovnice že za 336 EUR. Od Krabija jr približno dve uri vožnje s trajektom do fantastičnega otoka Ko Phi Phi:

Letalska družba: Qatar Airways
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 23. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 4. november 2017
Obdobje potovanja: od septembra 2017 do januarja 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 336 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Krabi - iz Milana - 336 EUR QA

Primer ugodne namest. na otoku Ko Phi Phi

Za Ko Phi Phi smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 24. oktobra do 4. novembra 2017. V namestitvi Phi Phi Good View Resort boste za 11 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli le 285 EUR za dve osebi skupaj (cca 143 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Krabi - iz Milana -namestitev - 11 noci

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.254 times, 1 visits today)
0