Kuba – 16. največji otok na svetu in država, ki jo vsaj enkrat v življenju morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in ritmov fantastične salse. Tokrat so na voljo povratne karte za Havano po izredno ugodni ceni iz Benetk z letalsko družbo AlItalia, v ceni imate pa vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Kuba - Havana - Iz Benetk - 405 EUR - prikazna slika 2

Primer letalske karte: Benetke – Havana (Kuba) – Benetke

Za relacijo Benetke – Havana (Kuba) – Benetke je možno najti vozovnice že za 405 EUR:

Letalska družba: AlItalia
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 12. september 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 26. september 2017
Obdobje potovanja: od septembra 2017 do februarja 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 405 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Kuba - Havana - Iz Benetk - 405 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 694 times, 1 visits today)
0