Maroko, dežela kjer lahko resnično doživite veliko. Od plaž, ki jih ponuja Atlantski ocean, pa vse do čisto prave Saharske puščave. Obvezno morate obiskati vedno živahni Marakeš, ki vas bo zagotovo pustil brez besed. Hrana je več kot odlična, zato se le ustavite na kakšni stojnici na ulici in poizkusite kakšno izmed pravih Maroških jedi. Je pa Maroko tudi pravi raj za surfanje, kar je letos preverila tudi celotna ekipa uredništva PotPodNoge!

Maroko - iz Benetk - akcija 93 EUR - letalska

Primer letalske karte: Benetke – Casablanca – Benetke

Za relacijo Benetke – Casablanca – Benetke je možno najti vozovnice že za 93 EUR. 

Letalska družba: Royal Air Maroc
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 4. november 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 11. november 2017
Obdobje potovanja: oktober – december 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 93 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 606 times, 1 visits today)
0