New York ali Big Apple kot mu radi rečemo je sedaj na voljo po zelo ugodni ceni. Kot je zapel znani pevec Franck Sinatra: ” I wanna wake up, In a city that doesn’t sleep. And find I’m king of the hill, top of the heap.” Sedaj se lahko tudi vi zbudite v New Yorku, saj lahko tja odpotujete že za SAMO 389 EUR. Cena velja za odhod iz Milana, v New York pa boste leteli brez postankov oziroma z direktnim letom.

New York - 389 EUR - prikazna slika 2

Primer letalske karte: Milano – New York – Milano

Za relacijo Milano – New York – Milano je možno najti vozovnice že za 389 EUR. 

Letalska družba: American Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 27. junij 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 6. julij 2017
Obdobje potovanja: junij 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 389 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

New York - iz Milana - direktni leti - 389 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 390 times, 1 visits today)
0