Kambodža – malo manj turistično obiskana, kot sosednja Tajska, ampak nič manj vredna obiska. Idealna destinacija za ljubitelje “backpack” potovanj in predvsem željne ogleda neokrnjene narave, zanimive in skrivnostne kulture ter odlične kulinarike. Je ena izmed cenovno ugodnejših destinacij v Aziji, letos pa se tja odpravlja tudi naša ekipa. Spodaj primer za letalske karte v času jesenskih počitnic za le 471 EUR s TOP letalsko družbo Emirates z odhodom iz Zagreba.

Kambodža - prikazna slika 2- za objavo

Primer letalske karte: Zagreb – Kambodža – Zagreb

Za relacijo Zagreb – Kambodža – Zagreb je možno najti vozovnice že za 471 EUR. 

Letalska družba: Emirates
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 23. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 6. november 2017
Obdobje potovanja: od septembra 2017 do januarja 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 471 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Kambodža - iz Zagreba - 471 EUR - povratna

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 284 times, 1 visits today)
0