Gremo v Egipt (Hurgada) z eno najboljših letalskih družb (Turkish Airlines) iz domače Ljubljane. V ceni povratne letalske vozovnice (279 EUR) je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Če aranžmaju dodate še 8 nočitev v dvoposteljni sobi hotela s 4* in zajtrkom, pa boste za vse skupaj odšteli zgolj 369 EUR.

Hurgada velja za eno najznamenitejših resortov v Egiptu in je odlično izhodišče za snorklanje, potapljanje in dnevne izlete. Znano je predvsem po odlični turistični ponudbi za družine in pare. Vsekakor destinacija vredna obiska predvsem tistih, ki iščejo (aktiven) oddih.

Hurgada - prikazna slika 1

Primer letalske karte: Ljubljana – Hurgada (Egipt) – Ljubljana

Turkish Airlines je znova pripravil akcijo letalskih kart. Za relacijo Ljubljana – Hurgada – Ljubljana je možno najti vozovnice že za 279 EUR. POZOR: V Istanbulu je daljši postanek – časa je dovolj za hiter skok v mesto.

Letalska družba: Turkish Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 9. november 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 18. november 2017
Obdobje potovanja: do aprila 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 279 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Hurgada - primer letalske karte - 279 EUR

Primer ugodne namestitve

Za Zanzibar smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 28. oktobra do 6. novembra 2017. V hotelu s 4* Regina resort boste za 8 nočitev v dvoposteljni z vključenim zajtrkom odšteli le 179 EUR za dve osebi skupaj (cca 90 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Hurgada - primer namestitve - akcija

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.357 times, 1 visits today)
0