Kuba – 16. največji otok na svetu in država, ki jo vsaj enkrat v življenju morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in ritmov fantastične salse. Tokrat so na voljo povratne karte za Havano po izredno ugodni ceni iz Milana z letalsko družbo Meridiana, v ceni imate pa vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Gre za direktni let, brez prestopanj zato je ta ponudba za to ceno zares “no brainer”. Potpodnoge priporoča.

Primer letalske karte: Milano – Havana (Kuba) – Milano

Akcija letalskega prevoznika Meridiana. Za relacijo Milano – Havana (Kuba) – Milano je možno najti vozovnice že za 395 EUR (direkten let, brez prestopanj, z vključeno prtljago):

Letalska družba: Meridiana
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 4. februar 2018
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 18. februar 2018
Obdobje potovanja: od decembra 2017 do marca 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 395 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Havana - direktni let iz Milana- 395 EUR letalska karta

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 673 times, 1 visits today)
0