Zanzibar – številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust! Nora ponudba v času jesenskih krompirjevih počitnic. Tja in nazaj lahko odpotujete z eno najboljših letalskih družb in vključenim enim kosom prtljage za samo 501 EUR iz domače Ljubljane. Z vključenimi 9 nočitvami pa bo cena celotnega aranžmaja le 581 EUR.

Akcija - Zanzibar - iz LJ - 501 - TA - ptikazna

Primer letalske karte: Ljubljana – Zanzibar – Ljubljana

Turkish Airlines je znova pripravil akcijo letalskih kart. Za relacijo Ljubljana – Zanzibar – Ljubljana je možno najti vozovnice že za 501 EUR:

Letalska družba: Turkish Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 28. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 7. november 2017
Obdobje potovanja: do aprila 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 501 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Akcija - Zanzibar - iz LJ - 501 - TA

Primer ugodne namestitve

Za Zanzibar smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 28. oktobra do 6. novembra 2017. V namestitvi Caveman Lodge boste za 8 nočitev v dvoposteljni namestitvi odšteli le 160 EUR za dve osebi skupaj (80 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Akcija - Zanzibar - iz LJ - 501 - TA - namestitev

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.530 times, 1 visits today)
0