Kuba – 16. največji otok na svetu in država, ki jo vsaj enkrat v življenju morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in ritmov fantastične salse. Tokrat so na voljo povratne karte za Havano po zelo ugodnih cenah kar iz domače Ljubljane in v udobju enega najboljših letalskih prevoznikov – Turkish Airlines. Tja in nazaj boste potovali za samo 445 EUR.

Kuba - akcija - turkish - iz LJ - 445 - eur 2

Primer letalske karte: Ljubljana – Havana (Kuba) – Ljubljana

Turkish Airlines je znova pripravil akcijo letalskih kart. Za relacijo Ljubljana – Havana (Kuba) – Ljubljana je možno najti vozovnice že za 445 EUR:

Letalska družba: Turkish Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 9. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 26. november 2017
Obdobje potovanja: do aprila 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 445 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 726 times, 1 visits today)
0