Ponuja se vam odlična priložnost, da letošnjo jesen ali zimo preživite na rajski destinaciji – Honolulu (Havaji) vas čakajo! Povratno letalsko karto iz Benetk na Havaje lahko dobite že za 451EUR.

NA Havaje iz Benetk za 451 EUR - prikazna slika 1

Povratna karta za Havaje: Benetke – Honolulu – Benetke

Podatki o letalski karti  za Havaje: Benetke – Honolulu – Benetke

Letalska družba: Kombinacija letalskih družb.
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 4. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 17. oktober 2017
Obdobje potovanja: jesen 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 451 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 637 times, 1 visits today)
0