Super ugodna priložnost za nakup povratne letalske vozovnice v Indonezijo (Jakarta) in to kar iz Ljubljane. Leteli boste z eno najboljših letalskih družb – Turkish Airlines. Čaka vas veliko kulturnih raznolikosti, pester živalski svet, odlična hrana in kristalno čisto morje s številnimi otočki, ki čakajo, da jih odkrijete. Na voljo veliko terminov. Termin na primeru spodaj velja za čas jesenskih (krompirjevih) počitnic.

Indonezija - Jakarta - objava - prikazna slika 2017

Povratna karta: Ljubljana – Jakarta (Indonezija) – Ljubljana

Podatki o letalski karti Ljubljana – Jakarta (Indonezija) – Ljubljana

Letalska družba: Turkish Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 24. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 10. november 2017
Obdobje potovanja: oktober 2017 – marec 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 479 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Jakarta - Indonezija - akcija iz LJ - 479 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 567 times, 1 visits today)
0