Obiščite Nairobi (Kenija). Poleg ogleda mesta, vam Nairobi nudi tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Kenije in puščave. Odlična destinacija za ljubitelje narave, trekkinga in safarija. Destinacija v zadnjih letih postaja vse bolj atraktivna in je visoko na seznamu želja tudi našega uredništva.

Povratna karta: Ljubljana – Nairobi (Kenija) – Ljubljana

Podatki o letalski karti Ljubljana – Nairobi (Kenija) – Ljubljana

Letalska družba: Turkish Airlines
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 24. oktober 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 12. november 2017
Obdobje potovanja: oktober 2017 – marec 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 417 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Nairobi - Kenija - slika 2 za objavo - akcija iz LJ - slika letalske karte

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

V kolikor se na pot podajate z nahrbtnikom in razmišljate o nakupi le tega, si preberite naš blog zapis na kaj biti pozoren ob nakupu TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 472 times, 1 visits today)
0