New Delhi – Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Indija je pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Letalske karte za raziskovanje te vse bolj priljubljene destinacije med popotniki, so vam iz Zagreba z eno najboljših letalskih družb (Qatar Airways) na voljo že za 419 EUR. V ceni vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo je veliko ugodnih terminov po tej ceni – tudi med poletno sezono.

India - prikazna slika za akcijo New Delhi

Povratna karta za Indijo: Zagreb – New Delhi – Zagreb

Podatki o letalski karti Zagreb – New Delhi – Zagreb

Letalska družba: Qatar Airways
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 16. maj 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 31. maj 2017
Obdobje potovanja: maj 2017 – avgust 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 419 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 254 times, 1 visits today)
1