Oman Air ponuja ugodne cene za potovanje v poslovnem razredu. Z njimi lahko tako v poslovnem razredu po ugodni ceni poletite iz Milana na Filipine, v Bangkok, Kuala Lumpur , na Sri Lanko in Tanzanij

Letalske karte – Oman Air

Poslovni razred, ki ga ponuja Oman Air je res nekaj posebnega. Že navadni ekonomski razred je v primerjavi z marsikatero letalsko družbo na višjem nivoju. Njihov poslovni razred pa zasenči tudi marsikateri prvi razred na ostalih letalskih družbah. Spodaj je samo nekaj slik njihovega poslovnega razreda, za več podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran TUKAJ.

Poleg samega udobja, ki ga ponuja sedež, ki se raztegne v posteljo, vas bodo razvajali tudi s hrano. Deležni boste res najboljše hrane, ki je narejena iz najboljših sestavin in tudi zelo pest meni, na katerem boste sigurno našli nekaj zase. Kot potniku v poslovnem razredu, pa vam pripada tudi zasebni prevoz iz letališča do hotela in obratno!

Kaj vse vam ponuja poslovni razred pa si lahko preberete TUKAJ.

Spodaj so primeri ugodnih letalskih kart v poslovnem razredu. Na voljo so krajši in daljši termini.

Milano – Manila – Milano

oman air

Milano – Kuala Lumpur – Milano

Milano – Sri Lanka – Milano

Milano – Tanzanija – Milano

Kako do ugodne namestitve?
Za iskanje ugodne namestitve vam priporočamo, da uporabite primerjalnik cen HotelsCombined, ponudnika namestitev Booking.com ali vedno bolj priljubljen AIRBNB. Za AIRBNB pa vam podarjamo tudi 30 EUR  popusta!
Zakaj potovati malo drugače in izbrati najem stanovanja namesto hotela, pa si lahko preberte v članku TUKAJ.
Kako do letališča?
Z nizkocenovnima prevoznikoma  GoOpti in EasyDrive. Na voljo imate popust 5 EUR na GoOpti prevoz in popust 5% na prevoz EasyDrive z kodo POT5.
Na voljo pa je tudi ugodni in udobni avtobusni prevoznik FlixBus. Če pa se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.
Imate vprašanje? 
Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani POT POD NOGE, ali pa preko kontaktnega obrazca TUKAJ.
Z veseljem vam bomo pomagali!
Vabljeni pa tudi, da obiščete naš blog popotovanje.si, kjer boste našli veliko koristnih informacij.

Ekipa portala PotPodNoge vam želi obilo popotniških užitkov! Srečno!

(Visited 457 times, 1 visits today)
0