Ciper je tretji največji otok v Sredozemskem morju. Je zelo priljubljena turistična destinacija, saj ponuja čudovite peščene plaže, kristalno čisto morje, prijazne domačine in svojevrsten umirjen ”tempo” življenja.

Ciper - prikazna slika 2 - akcija - maj 2017

Povratna karta: Trst – Larnaka (Ciper) – Trst

Podatki o letalski karti Trst – Larnaka (Ciper)- Trst

Letalska družba: AlItalia
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 27. april 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 5. maj 2017
Obdobje potovanja: april – maj 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 96 EUR
Iskanje kart po tej ceni lahko opravite samo preko iskalnika letalskega prevoznika: SKYSCANNER

Larnaka - Ciper - prvi maj 2017 - letalska karta

Ugodna namestitev – primer

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta na primeru zgoraj (termin 28.4. – 4.5.2017). V Pasianna Hotel Apartments 3* vam je 6 nočitev na voljo za samo 204 EUR za dve osebi skupaj (na osebo le 102 EUR). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

POZOR: Ker sta prihod in odhod na/iz Cipra v poznih nočnih oziroma zgodnjih jutranjih urah, nismo vključili nočitve v namestitvi v noči na 28. april in 5. maj.

Larnaka - Ciper - prvi maj 2017 - namestitev

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.037 times, 1 visits today)
2