Nora priložnost za obisk Brazilije in to po fantastični ceni – iz Benetk v Rio De Janeiro za samo 319 EUR. Termini so sicer zelo dolgoročni – veljajo samo za marec 2018, na poti tja pa je en daljši postanek v Lizboni, kjer je dovolj časa za kratek večerni ogled mesta. Predlagamo tudi rezervacijo hotela v neposredni bližina letališča v Lizboni. Pohitite z rezervacijo, saj je število terminov in mest omejeno.

Rio De Janeiro - akcija TAP iz Benetk - le 319 EUR - prikazna slika

Povratna karta za Brazilijo: Benetke – Rio De Janeiro – Benetke

Podatki o letalski karti Benetke – Rio De Janeiro – Benekte

Letalska družba: TAP Portugal
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 5. marec 2018
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 30. marec 2018
Obdobje potovanja: marec 2018
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 319 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Rio De Janeiro - akcija TAP iz Benetk - le 319 EUR

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 505 times, 1 visits today)
0