Santorini je le redko tako ugodno dostopen, zato izkoristite akcijo letalskega prevoznika Volotea z odhodi iz nam bližnje Italije. Pravijo, da je eno najlepših mest v Grčiji, zato ga je vsekakor vredno obiskati. Spodaj primer kako tja in nazaj z vključenimi 7 nočitvami v zelo dobro ocenjeni namestitvi za le 193 EUR na osebo oziroma 386 EUR za dve osebi skupaj.

Santorini - jesen - namestitev - prikazna slika

Povratna karta: Verona – Santorini – Verona

Podatki o letalski karti Verona – Santorini – Verona

Letalska družba: Volotea
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 20. september 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 27. september 2017
Obdobje potovanja: maj – november 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 60  EUR
Iskanje kart po tej ceni lahko opravite samo preko iskalnika letalskega prevoznika: VOLOTEA

Santorini - jesen - slika letalskih kart - akcija

Ugodna namestitev – primer

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta na primeru zgoraj (termin 20.9. – 27.9.2017). V  Santa Barbara 3* vam je 7 nočitev na voljo za samo 266 EUR za dve osebi skupaj (na osebo le 133 EUR). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Santorini - jesen - namestitev - akcija

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.454 times, 1 visits today)
2