Super ponudba za sanjski oddih ali pa morda kar za poroko – Mauritius. Tja in nazaj lahko z letališča v Milanu poletite za samo 465 EUR. Na voljo sta dva datuma z odhodi v mesecu maju in dva datuma v mesecu juniju 2017. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Z vključenimi 7 nočitvami in zajtrkom v dobro ocenjeni namestitvi s 3*, pa je cena celotnega aranžmaja samo 571 EUR na osebo (če skupaj potujeta in bivata dve osebi). Sledite primeru na sliki spodaj.

Mauritius - prikazna slika - za maj - junij - 465 EUR

Povratna karta: Milano – Mauritius – Milano

Podatki o letalski karti Milano – Mauritius – Milano

Letalska družba: Meridiana
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 11. junij 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 19. junij 2017
Obdobje potovanja: maj in junij 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 465 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Mauritius - maj in junij 2017 - 465 EUR

Ugodna namestitev – primer

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta na primeru zgoraj (termin 12.6. – 19.6.2017). V  ONS Motel & Guest House 3* vam je 7 nočitev z vključenim zajtrkom na voljo za samo 211 EUR za dve osebi skupaj (na osebo le 106 EUR). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.178 times, 1 visits today)
0