Toronto – glavno mesto province Ontario vas pričakuje v vsej svoji veličini. Znano je predvsem kot mesto stolpnic, ki pa za razliko od ostalih velemest ponuja tudi veliko zelenih površin. Vsekakor vam svetujemo tudi obisk muzeja Royal Ontario Museum. Gre za enega največjih muzejev umetnosti, kulture in naravne zgodovine v severni Ameriki. Obisk 553m  visokega stolpa Canadian National Tower je seveda obvezen.

Toronto - Kanada - za prvi maj - prikazna slika

Povratna karta: Benetke – Krabi Torono (Kanada) – Benetke

Podatki o letalski karti Benetke – Toronto (Kanada) – Benetke

Letalska družba: Air Canada
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 27. april 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 11. maj 2017
Obdobje potovanja: od aprila od junija 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 315 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Toronto - prvi maj - letalske karte

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 30 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 596 times, 1 visits today)
0