New York ali “Big Apple” kot mu radi rečemo, je sedaj na voljo po ugodni ceni. Kot je zapel znani pevec Franck Sinatra: ”I wanna wake up, In a city that doesn’t sleep. And find I’m king of the hill, top of the heap.” Sedaj se lahko tudi vi zbudite v New Yorku, saj lahko tja odpotujete že za SAMO 393 EUR v super terminu prvomajskih praznikov!

New Yorkn

Povratna karta: Benetke – New York – Benetke

Podatki o letalski karti Benetke – New York – Benetke

Letalska družba: AlItalia
Vključena prtljaga: En kos ročne in en kos “check-in” prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki spodaj: 27. april 2017
Datum povratka za primer na sliki spodaj: 9. maj 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 393 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

New York - iz Benetk za 1.maj 2017

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripeljeta slovenska nizkocenovna in zanesljiva prevoznika: GoOpti in EasyDrive.  Ob rezervaciji prevoza na EasyDrive uporabite kodo POT5 in prejeli boste 5% popusta na vaš prevoz. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 445 times, 1 visits today)
0