Ekipa portala Potpodnoge se ta vikend odpravlja na teden zelo zasluženega dopusta. Seveda vam razkrivamo kam – odhajamo v Maroko, kjer se bomo preizkusili v šoli surfanja na valovih, uživali v pestrem nočnem življenju, odlični kulinariki in predvsem spoznavali druge popotnike iz celega sveta.

Ob teji priložnosti pa vam tudi priporočamo, če boste imeli željo po surfanju, da se pozanimate v surf campu SURF CAMP TAGHAZOUT, saj imajo zelo ugodne cene in prijetne nastanitve. Njihovo spletno stran si lahko ogledate TUKAJ

V prihodnjem tednu spremljajte naše objeve na Facebooku, kjer bomo dnevno objavljali dogajanje iz surfanja v Maroku.

Surf Camp TAGHAZOUT

Surf Camp Taghazout je hiša, ki je urejena v klasičnem Maroškem slogu in se ponaša z izjemnim razgledom na najbolj znane “surf spote” kot so Panorama Beach, Anchor Point, Crocodile Beach in druge. Sama hiše se nahaja le nekaj metrov od plaže in vam zagotavlja izjemo udobje. Hiša se deli z ostalimi deskarji, ki bivajo v sproščenem družinskem vzdušju.

V surf hiši se nahaja 11 spalnic, 5 kopalnic, 2 kuhinji in strešna terasa s TV-jem, knjigami in revijami. Terasa ponuja neverjeten razgled nad mestom in ocenom in je popolna za BBQ večere in sprostitev. Le nekaj minut hoje od hiše, v samem mestu pa se nahajajo razne lokalne restavracije, tradicionalen market in razne trgovinice s spominki.

Spletno stran si lahko ogledate TUKAJ

Cene in rezervacije pa si lahko ogledate TUKAJ

Ekipa Pot pod noge priporoča!

Obiščite njihovo spletno stran in se pozanimajte glede cen in nastanitev. Za dostop na spletno stran kliknite TUKAJ

(Visited 491 times, 1 visits today)
1