Toronto – glavno mesto province Ontario vas pričakuje v vsej svoji veličini. Znano je predvsem kot mesto stolpnic, ki pa za razliko od ostalih velemest ponuja tudi veliko zelenih površin. Vsekakor vam svetujemo tudi obisk muzeja Royal Ontario Museum. Gre za enega največjih muzejev umetnosti, kulture in naravne zgodovine v severni Ameriki. Obisk 553m  visokega stolpa Canadian National Tower je seveda obvezen.

toronto

Letalske karte – Toronto

PODATKI O LETU:

Letalski prevoznik: Lufthansa + Air Canada + Swiss

Relacija: Benetke – Toronto – Benetke

Prtljaga: 1. kos ročne prtljage, 1. kos ” check in ” prtljage

Dan odhoda: 03. maj

Dan povratka: 24. maj

Zgoraj navedeni podatki veljajo za primer letalske karte spodaj na sliki!

letalske karte

Na voljo so tudi drugi ugodni termini!

POZOR za potovanja v Kanado od 15.3.2016 naprej:

Elektronska avtorizacija potovanj (eTA ) je obvezna od 15. marca 2016 dalje. Sistem eTA  je podoben sistemom elektronske avtorizacije potovanj, ki  jo že nekaj let izvajajo ZDA (ESTA) in Avstralija.
Elektronsko avtorizacijo potovanja v Kanado je mogoče urediti  z izpolnitvijo  obrazca po elektronski poti pred potovanjem – aplikacija je dosegljiva na spletni strani  kanadske vlade (ministrstva za imigracijo), kjer je na voljo tudi več informacij o sistemu eTA: official Canadian Government website.  Taksa za  eTA  avtorizacijo  je 7,00 CAD$, veljavnost ima 5 let, plačilo je mogoče opraviti s kreditno kartico. Najavo je priporočljivo opraviti vsaj nekaj dni pred potovanjem. Sistem potrditev eTA najave potovanja avtomatsko posreduje na e-mail naslov prijavitelja.

Kako do ugodne namestitve?
Za iskanje ugodne namestitve vam priporočamo, da uporabite primerjalnik cen HotelsCombined, ponudnika namestitev Booking.com ali vedno bolj priljubljen AIRBNB. Za AIRBNB pa vam podarjamo tudi 30 EUR  popusta!
Zakaj potovati malo drugače in izbrati najem stanovanja namesto hotela, pa si lahko preberte v članku TUKAJ.
Kako do letališča?
Z nizkocenovnima prevoznikoma  GoOpti in EasyDrive. Na voljo imate popust 5 EUR na GoOpti prevoz in popust 5% na prevoz EasyDrive z kodo POT5.
Na voljo pa je tudi ugodni in udobni avtobusni prevoznik FlixBus. Če pa se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.
Imate vprašanje? 
Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani POT POD NOGE, ali pa preko kontaktnega obrazca TUKAJ.
Z veseljem vam bomo pomagali!
Vabljeni pa tudi, da obiščete naš blog popotovanje.si, kjer boste našli veliko koristnih informacij.

Ekipa portala PotPodNoge vam želi obilo popotniških užitkov! Srečno!

(Visited 215 times, 1 visits today)
0