Državljani 80 držav, bodo lahko po novem vstopali v Belorusijo brez vizuma. To bo veljalo samo v primeru vstopa skozi mednarodno letališče v Minsku. Brez vizuma boste lahko bivali do 5 dni. Super novica za vse, ki bi radi odšli na City Break!

novica

Novica – Ukinitev vizuma

Ukinitev vizuma velja za vse evropske države, kot tudi še nekaj drugih. To pomeni, da bomo lahko tudi slovenski državljani bivali v Belorusiji brez vizuma do 5 dni.

Za vstop v Belorusijo brez vizuma, boste potrebovali veljavni potni list , določeno vsoto denarja ( 42 beloruskih rubljev za vsak dan bivanja ) in veljavno zdravstveno zavarovanje.

Za nas so najbolj zanimiva letališča za odhod v Belorusijo v Benetkah, Milanu, Budimpešti in na Dunaju. Trenutne cene se gibajo med 150 do 200 EUR za povratno letalsko karto.

Kako do ugodne namestitve?
Za iskanje ugodne namestitve vam priporočamo, da uporabite primerjalnik cen HotelsCombined, ponudnika namestitev Booking.com ali vedno bolj priljubljen AIRBNB. Za AIRBNB pa vam podarjamo tudi 30 EUR  popusta!
Zakaj potovati malo drugače in izbrati najem stanovanja namesto hotela, pa si lahko preberte v članku TUKAJ.
Kako do letališča?
Z nizkocenovnima prevoznikoma  GoOpti in EasyDrive. Na voljo imate popust 5 EUR na GoOpti prevoz in popust 5% na prevoz EasyDrive z kodo POT5.
Če pa se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.
Imate vprašanje? 
Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani POT POD NOGE, ali pa preko kontaktnega obrazca TUKAJ.
Z veseljem vam bomo pomagali!
Vabljeni pa tudi, da obiščete naš blog popotovanje.si, kjer boste našli veliko koristnih informacij.

Ekipa portala PotPodNoge vam želi obilo popotniških užitkov! Srečno!

(Visited 718 times, 1 visits today)
1