Top novica! Letalska družba Emirates je objavila novico, da bodo letos začeli leteti tudi v Zagreb. Kaj to pomeni za nas? V prvi vrsti to pomeni še večji izbor destinacij in letalskih prevoznikov v naši neposredni bližini! Več podrobnosti sledi v članku spodaj. Mi smo v uredništvu že nazdravili odlični novici! Kakšno pa je vaše mnenje?

novica

Novica – Emirates

Včeraj, 12.1. 2017 je letalska družba Emirates objavila novico, da bodo od 1. junija 2017 dalje dnevno leteli na relaciji Zagreb – Dubaj – Zagreb. S povezovalnimi leti to pomeni, da boste lahko iz Zagreba poleteli na več kot 150 destinacij po vsem svetu!

Na relaciji Zagreb – Dubaj – Zagreb, bodo leteli z najmodernejšimi letali tipa Boeing 777-300 s kapaciteto 364 sedežev. Na voljo bo 12 sedežev v prvem razredu, 42 sedežev v poslovnem razredu in 310 v ekonomskem razredu. Emirates bo s tem tipom letala med največjimi, ki letijo z Zagrebškega letališča.

S tem pa bodo neposredno konkurirali letalski družbi Qatar Airways, ki tudi sodi v sam vrh. Glavna prednost letalske družbe Emirates pred ostalimi, je v udobju in multimedijski zabavi, ki jo lahko ponudijo potnikom tudi že v osnovnem ekonomskem razredu! Potem pa je še tu velika izbira dobre hrane, brezplačnih napitkov itd…

Predviden urnik letov: odhod iz Dubaja ob 08:15 in prihod v Zagreb od 12:20 po lokalnem času. Povratni let pa z odhodom iz Zagreba ob 15:35 in prihodom v Dubaj ob 23:05 po lokalnem času. Leteli pa bodo vsak dan.

Vzpostavitev takšne linije, pa je zelo zanimiva tudi za nas, saj imamo Zagreb praktično pred “vrati”.  Je pa vsak nov prevoznik dobrodošel, saj to pomeni večjo konkurenco in posledično nižje cene, kar pa je samo vodna na mlin nam popotnikom!

Kako do ugodne namestitve?
Za iskanje ugodne namestitve vam priporočamo, da uporabite primerjalnik cen HotelsCombined, ponudnika namestitev Booking.com ali vedno bolj priljubljen AIRBNB. Za AIRBNB pa vam podarjamo tudi 30 EUR  popusta!
Zakaj potovati malo drugače in izbrati najem stanovanja namesto hotela, pa si lahko preberte v članku TUKAJ.
Kako do letališča?
Z nizkocenovnima prevoznikoma  GoOpti in EasyDrive. Na voljo imate popust 5 EUR na GoOpti prevoz in popust 5% na prevoz EasyDrive z kodo POT5.
Če pa se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.
Imate vprašanje? 
Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani POT POD NOGE, ali pa preko kontaktnega obrazca TUKAJ.
Z veseljem vam bomo pomagali!
Vabljeni pa tudi, da obiščete naš blog popotovanje.si, kjer boste našli veliko koristnih informacij.

Ekipa portala PotPodNoge vam želi obilo popotniških užitkov! Srečno!

(Visited 618 times, 1 visits today)
0