Norveški nizkocenovni prevoznik Norwegain, ki je med drugim tudi najboljši nizkocenovni prevoznik v Evropi in to že 4. leto zapored, nas je razveselil z čudovito novico. Kaj je ta čudovita novica pa si lahko preberete v nadaljevanju.

norwegian

Norwegian

Norwegian namerava v poletju 2017 vzpostaviti najcenejši transatlantski let in sicer naj bi enosmerna letalska karta stala SAMO preračunano dobrih 67 EUR!

Leteli bodo na liniji Edinburgh – New York – Edinburgh. Z obratovanjem na tej liniji, pa naj bi začeli v začetku poletja 2017.

Kako bodo lahko letalske karte tako poceni?

Kot je za javnost povedal direktor letalske družbe Norwegian G. Bjorn Kjos, bodo to dosegli z izjemno učinkovitimi novimi letali, tipa Boeing 737MAX, ki jih bodo dobili v uporabo aprila 2017. Cene pa bodo znižali tudi s tem, da bodo leteli na bolj oddaljena letališča. Na katero letališče v bližini New Yorka bodo leteli, zaenkrat še ni znano.

norwegian

Je pa to tudi zelo dobra novica za vse nas. Zakaj? Ker lahko iz nam bližnjih letališč zelo ugodno letimo v Edinburgh.

V uredništvu portala Potpodnoge, smo bili nad to novico izredno navdušeni. To pa zato, ker bo s to linijo postal New York še bolj cenovno dostopen in privlačen za obisk!

(Visited 1.679 times, 1 visits today)
0