Ekipa PotPodNoge stalno bdi nad dogajanjem v slovenskem turističnem prostoru in prav zato smo zelo veseli in navdušeni, da lahko poročamo o novem ponudniku nizkocenovnih prevozov na letališča – EasyDrive. Gre za novo podjetje, katerega vizija na trgu je predvsem biti cenovno konkurenčen ostalim ponudnikom, hkrati pa potniku zagotavljati veliko udobja in predvsem pravočasen prihod na letališče brez daljših čakalnih dob.

Sicer zaenkrat (še) o izkušnjah iz prve roke ne moremo govoriti, a smo ob sklepanju dogovora o sodelovanju z njimi dobili zelo dober in profesionalen vtis. V nadaljevanju objavljamo oglasno sporočilo ponudnika.

EasyDrive – hitro, udobno in predvsem ugodno na letališče

EasyDrive logotipUgodne cene, prijazni vozniki, plastenka vode za vsakega potnika gratis, otroci do 12. let s popustom… Preverite naše cene! Iz Ljubljane v Benetke lahko potujete za samo 20 EUR (v primeru akcij pa še ugodneje). Na relaciji MS-MB-CE-LJ-Benetke vozimo dnevno.
Vse ostale destinacije (Dunaj, Zagreb, Budimpešta, München,…) zaenkrat vozimo v primeru zadostnega povpraševanja. Povpraševanje lahko oddate na email: [email protected]. V primeru, da potujejo skupaj vsaj 4 osebe, se prevoz zagotovo izvede!

 

Poleg Ljubljane pokrivamo tudi Celje, Maribor in Mursko Soboto.

Novosti so najbolj aktualne na naši Facebook strani, zato vam priporočamo, da všečkate našo Facebook stran TUKAJ.  Prevoz lahko rezervirate na spletni strani: http://easydrive.si/

Preverite naše cene in začnite vaše potovanje na “easy”. Garantiramo najnižje cene – v kolikor najdete pri drugem prevozniku nižjo ceno, vam prevoz ponudimo s še dodatnim 5% popustom na enako ceno kot ste jo našli pri konkurenčnem ponudniku.

Za vse uporabnike spletnega portala PotPodNoge pa so pripravili prav posebno ugodnost. S kodo »pot5« pridobite 5% popusta na vse rezervacije!

PROMOCIJSKA KODA: POT5

(Visited 1.904 times, 1 visits today)
1