New York ali Big Apple kot mu radi rečemo je sedaj na voljo po ugodni ceni. Kot je zapel znani pevec Franck Sinatra: ” I wanna wake up, In a city that doesn’t sleep. And find I’m king of the hill, top of the heap.” Sedaj se lahko tudi vi zbudite v New Yorku, saj lahko tja odpotujete že za SAMO 332 EUR!

new york

Bologna – New York – Bologna

PODATKI O LETU:

Letalski prevoznik: British Airways + Virgin Atlantic

Relacija: Bologna – New York – Bologna

Prtljaga: 1. kos ročne prtljage, 1. kos dodatne prtljage.

Dan odhoda: 26. januar

Dan povratka: 02. februar

Zgoraj navedeni podatki veljajo za primer letalske karte spodaj na sliki!

new york

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

PRIMER NAMESTITVE:

Naziv namestitve: Belnord Hotel

Lokacija: New York – Manhattan

Ocena gostov: 7.6/10

Zajtrk vključen: Ne

Cena za 2. osebi: 436 EUR

Število nočitev: 7.

Zgoraj navedeni podatki veljajo za primer namestitve spodaj na sliki!

new york

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 792 times, 1 visits today)
0