Še nimate načrtov za vaše naslednje potovanje? Začnite leto 2017 z obiskom ZDA – mesta Seattle. Tja in nazaj lahko z informacijami v tem zapisu odpotujete za samo 420 EUR z nam bližnjega letališča v Zagrebu. Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do vključno marca 2017.

Seattle iz ZG - prikazna

Zagreb – Seattle – Zagreb

Podatki o letalski karti za Seattle iz Zagreba

Letalska družba: CONDOR
Obdobje v katerem je možno najti lete po tej ceni: januar – marec 2017
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda za primer na sliki: 2. februar 2017
Datum povratka za primer na sliki: 13. februar 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 420 EUR
Iskanje kart lahko opravite preko iskalnika: SKYSCANNER

Seattle iz Zagreba za 420 eur

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 252 times, 1 visits today)
0