Estonija – Baltska država, ki je približno enkrat večja kot Slovenija in ima ” samo” 1.4 milijona prebivalcev vas vabi da jo obiščete. Estonija ima precej hladne zime in sveža poletja, ki so kot nalašč da malo pobegnete pred hudo vročino. Glavno mesto Talinn, je vredno ogleda saj je eno najbolj ohranjenih srednjeveških mest v Evropi.

estonija

Milano – Estonija – Milano

PODATKI O LETU:

Letalski prevoznik: Ryanair

Relacija: Bergamo – Talinn – Bergamo

Prtljaga: 1. kos ročne prtljage.

Dan odhoda: 12. januar

Dan povratka: 17. januar

Zgoraj navedeni podatki veljajo za primer letalske karte spodaj na sliki!

estonija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Na voljo so ugodni termini od januarja pa vse do konca poletja.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Olevi Residents ( 3* ), kjer boste za 5. nočitev odšteli samo 145 EUR za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

estonija

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 521 times, 1 visits today)
0