Krf – super destinacija za prvomajski oddih. Krf ponuja čudovite plaže in kristalno čisto morje. V tej ponudbi je na voljo po res ugodni ceni 142 EUR, ki vključuje povratno letalsko karto in 7 nočitev v vili na osebo.

krf

Treviso – Krf – Treviso

PODATKI O LETU:

Letalski prevoznik: Ryanair

Relacija: Treviso – Krf – Treviso

Prtljaga: 1. kos ročne prtljage.

Dan odhoda: 30. april

Dan povratka: 07. maj

Zgoraj navedeni podatki veljajo za primer letalske karte spodaj na sliki!

krf

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Villa Tasos, kjer boste za 7. nočitev odšteli samo 133 EUR za dve osebi skupaj! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

krf

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 435 times, 1 visits today)
0