Marrakech je mesto, ki ga preprosto morate obiskati! Podnevi je vse bolj mirno, kar je odličen čas za raziskovanje mesta. Ponoči pa Marrakech zares oživi. Števili trgi in ulice se napolnijo z ljudmi in postane res živahno, tako da šele zvečer lahko doživite tisti pravi utrip mesta. Hrana je več kot odlična, zato se le ustavite na kakšni stojnici na ulici in poizkusite kakšno izmed pravih Maroških jedi.

marrakech

Benetke – Marrakech – Benetke

Marrakech lahko obiščete za ugodnih 138 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Marrakech  – Benetke v obdobju od 02. do 09. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

marrakech

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Hotel atlas Medina ( 4* ), kjer boste odšteli samo 114 EUR za 6. nočitev za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

marrakech

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 90 dni.

Več informacij je na voljo TUKAJ. 

(Visited 609 times, 1 visits today)
0