Bali, super priložnost za tiste, ki bi radi zimo preživeli na toplem. Bali je tudi odličen za backpackerje, ali pa hribolazce saj je najvišji vrh visok preko 3.000 metrov nadmorke višine.

bali

Benetke – Bali – Benetke

Bali je sedaj na voljo za ugodnih  409 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Bali – Benetke v obdobju od 22. marec do 04. april 2017. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

bali

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v The Edelweiss Boutique Hotel Kuta ( 4* ), kjer boste odšteli samo 17 EUR za dve osebi skupaj na nočitev. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

bali

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 447 times, 1 visits today)
1