Včeraj smo že poročali o akciji letalske družbe Air Berlin in pripravili zapis o super ugodni ponudbi za Chicago. Danes pa razkrivamo še nekaj informacij kako z isto letalsko družbo zelo ugodno v New York iz Graza ali Dunaja.

new-york-iz-graza-ali-dunaja

Primera letalskih kart za New York iz Dunaja ali Graza sta spodaj:

Podatki o letalski karti

Letalska družba: Air Berlin
Obdobje v katerem je možno najti lete po tej ceni: januar – marec 2017
Vključena prtljaga: En kos ročne prtljage.
Datum odhoda na primeru spodaj: 20. januar 2017
Datum povratka na primeru spodaj: 29. januar 2017
Cena povratne letalske karte z vsemi taksami za eno osebo: 361 EUR iz Dunaja, 394 EUR iz Graza 

Primer iz Dunaja:

Primer iz Graza:

Ostale informacije in nasveti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 299 times, 1 visits today)
0