Lanzarote – priljubljen otok v Kanarskem otočju, ki mu pravijo tudi “Ognjeni otok” zaradi njegovega vulkanskega nastanka vam je v februarju na voljo po izjemni ceni. Podajte se na oddih v tople kraje.

lanzarote

Milano – Lanzarote – Milano

Lanzarote je na voljo za ugodnih 50 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Lanzarote – Milano v obdobju od 7. do 14. februarja. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Lanzarote - letalska karta - slika - iz Milana

Na voljo so vam tudi ostali termini po ugodni ceni:

24. – 28. januar, 31. januar – 14. februar,  4. – 14. februar, 7. – 14. februar, 18. – 27. marec, 21. – 27. marec, 16.- 30. maj, 23. – 30. maj.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik Skyscanner TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Las Colinas Aparthotel Lanzarote, kjer boste odšteli samo 258 EUR za nočitve v obdobju letalske karte za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov! Rezervacijo lahko opravite TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 697 times, 1 visits today)
0