Kuala Lumpur – odlična priložnost, da odpotujete v glavno mesto Malezije. Aprila vam je na voljo odlična ponudba – letalska karta z eno najboljših letalskih družb Emirates za samo 358 EUR.

kuala lumpur

Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta

Kuala Lumpur je na voljo za ugodnih 358 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta v obdobju od 2. do 13. aprila. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik Skyscanner TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Sakura Boutique Hotel, kjer boste odšteli samo 165 EUR za nočitve v obdobju letalske karte za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov! Rezervacijo lahko opravite TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 174 times, 1 visits today)
0