Odlična priložnost za obisk ZDA – v Chicago lahko iz nam bližnjega letališča v Munchnu poletite za samo 336 EUR. Vključen je en kos ročne prtljage. Z vključenimi 9 nočitvami in zajtrkom v dobro ocenjenem hostlu pa je celoten aranžma na voljo že za neverjetnih 435 EUR. Sledite informacijam v nadaljevanju zapisa.

chicago-prikazna-slika

Munchen – Chicago – Munchen

V času od januarja do vključno maja 2017 so vam na voljo številni ugodni termini letalskih kart za Chicago iz Munchna. Tja lahko poletite za samo 336 EUR. Primer na sliki velja za termin od 20. do 29. januarja 2017. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga (en kos).

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

chicago-letalska-karta-iz-munchna

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta na primeru zgoraj (termin 20. – 29. januar 2017). V  Chicago Getaway Hostel 3* vam je 9 nočitev z vključenim zajtrkom na voljo za samo 197 EUR za dve osebi skupaj (na osebo le 99 EUR). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

chicago-hostel-nocitve-iz-munchna

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratne letalske karte iz Milana: 672 EUR
9 nočitev v 3* hostlu z vključ. zajtrkom za 2 osebi skupaj: 197 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 869 EUR (oziroma 435 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 470 times, 1 visits today)
0