Kitajska – mešanica starodavne kulture ter moderne tehnologije. Kitajska ponuja tudi ogromno možnosti za raziskovanje narave, znamenitosti ali pa njenih velikih mest. Pa tudi ljubitelji dobre hrane ne boste razočarani, saj Kitajska slovi po odlični kuhinji.

kitajska

Budimpešta – Kitajska – Budimpešta

Kitajska je na voljo za ugodnih 344 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Peking – Budimpešta v obdobju od 20. februar do 07. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kitajska

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik Jetradar TUKAJ ali pa Skyscanner TUKAJ.

Primer namestitve:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Forte International Apartment Hotel ( 4* ), kjer boste odšteli samo 28 EUR na nočitev za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

kitajska

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Prevoz:

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum potreben, Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 175 times, 1 visits today)
0