Odlična ponudba za oddih na fantastičnih Kanarskih otokih – otok Tenerife. Tja in nazaj lahko poletite za samo 76 EUR. Pozor – odhod iz letališča Milano Malpensa, povratek na Milano Bergamo (tako imenovan OPEN-JAW let). V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

tenerife-slika-plaze-prikazna-slika-za-objavo

Milano Malpensa – Tenerife – Milano Bergamo

Iz Milana lahko v marcu 2017 na otok Tenerife poletite za vsega 76 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 16. marca do 23. marca 2017 (76 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage. Upoštevajte, da gre za open-jaw let – odhod iz letališča Malpensa, povratek pa na Bergamo v Milanu.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (Skyscanner). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

tenerife-letalske-karte-za-4-osebe

Nastanitev in prevoz

Poiskali smo tudi možnost ugodne namestitve (Los Dragos del Norte – apartma 3*) v terminu od 16. marca do 23. marca 2017. Apartma za 4 osebe z vključenimi 7 nočitvami in zajtrkom dobite že za 434 EUR za 4 osebe. Preračunano na eno osebo torej 109 EUR na osebo. TOP PONUDBA. Informacije o apartmaju najdete TUKAJ ali s klikom na sliko spodaj.

tenerife-apartma-za-4-osebe

Rent a car

Ker smo tudi sami obiskali in raziskali Tenerife, vam svetujemo najem avta. Za 7-dnevni najem vozila boste odšteli samo 64 EUR (16 EUR na osebo). Več informacij in rezervacijo lahko dobite TUKAJ ali s klikom na sliko spodaj.

rent-a-car-tenerife-potovanje-za-4

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 4 OSEBE:

4 povratne letalske karte iz Milana: 301 EUR
7 nočitev v 3* apartmaju z zajtrkom za 4 osebe skupaj: 434 EUR
Rent a car najem za 7 dni: 64 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 799 EUR (oziroma 199 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.472 times, 1 visits today)
0