Rim – glavno mesto Italije vam je v januarju na voljo po izjemni ceni, samo 80 EUR za povratno letalsko karto iz Dunaja, skupaj s 7 nočitvami pa že za 144 EUR na osebo, v primeru, da potujeta 2 osebi.

Dunaj – Rim – Dunaj

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Eurowings

Število postankov: Direktni let

Trajanje leta: 1h 40m

Rim vam je v obdobju od 16. do 22. januarja na voljo po izjemni ceni, samo 80 EUR za povratno letalsko karto iz Dunaja. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  Camping Village Roma, so vam na voljo nočitve  za samo 127 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 427 times, 1 visits today)
0