Sejšeli – 115 otočkov v Indijskem oceanu, znani po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Nikakor ne smete zamuditi ogleda želv velikank. Super ugodna ponudba za skok na Sejšele v času naše zime! Povratna letalska karta na otok Praslin v kombinaciji s Turkish Airlines in Air Seychelles za norih 469 EUR! Na voljo veliko terminov od januarja do aprila 2017!

Na Sejšele - panorama

Na Sejšele za le 469 EUR! Primer karte:

Primer na sliki spodaj velja za termin od 10. februarja do 19. februarja 2017. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto do otoka Praslin odšteli vsega 469 EUR iz bližnjega Milana. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini od januarja do aprila 2017.

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

gremo-na-sejsele-namestitev-za-8-nocitev-letalska-karta

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 11. do 19. februarja 2017 – termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 8 nočitev v dvoposteljni sobi dobro ocenjene namestitve 3* Coco Bay Villa, boste odšteli samo 440 EUR za dve osebi (220 EUR na osebo). SUPER UGODNA PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ (spletna stran HotelsCombined) ali TUKAJ (spletna stran Booking.com).

gremo-na-sejsele-namestitev-za-8-nocitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Milana: 938 EUR
8 nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi skupaj: 440 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.324 EUR (oziroma 689 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben.  Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 706 times, 1 visits today)
1